From Ghosttown to Paradise
Dag iedereen,
We zijn nog niet eens een week verder en ik heb al weer zoveel dingen te vertellen. Ik ben ondertussen al in Airlie beach en ben tussendoor nog gestopt in Townsville=Ghosttown en Magnetic Island=Paradise. We reizen op het moment met twee duitse meiden. Allebei 19 en erg gezellig. Zaterdag gaan we samen naar the Whitsundays en daarna zullen we samen verder reizen naar Town of 1770.
Maar nu eerst Townsville, wat een grap was dat. Ik ben denk ik nog nooit zo bang geweest. Het was daar zo griezelig, het hostel lag in een plek wat goed te vergelijken is met de Bijlmer is Amsterdam. En waar en met wie we daar moesten slapen maakte het alleen maar erger. De 1 die zat de hele dag alleen maar haar nagels te knippen (bedenk even hoe de kamer er aan het eind van de dag uitzag! Ja precies!) en de ander ik denk dat ze een goedkope hoer was ofzo. Ik heb haar alleen maar dronken gezien, maar ze sliep dan weer met een teddybeer! Heel appart en heel creepy. Aan de andere kant heb ik ook nog nooit zo gelachen. Van ellende konden we eigenlijk alleen maar lachen. We hebben non-stop de slappe lach gehad. Lieke wist het verhaal zo mooi te maken! Haar verbeelding maakte het alleen maar erger dan dat het eigenlijk al was! Heel grappig. Oja omdat we niet terug naar het hostel durfde hebben we maar de hele middag op een bankje in de coles gezeten vanaf daar was Townsville echt ontzettend mooi ;-)!
De volgende morgen zijn we met gierende banden naar Magnetic Island gegaan. Omdat we daar zo vroeg waren, was er wat fout gegaan en kregen we een upgrade naar echt een super de luxe kamer. Dat maakte al heel wat goed. Daarbij kwam dat Magnetic Island zo ontzettend mooi was, overal waren wilde dieren en het strand echt te mooi gewoon. De eerste dag hebben we dan ook alleen maar een beetje op het strand gelegen om bij te komen van Townsville. De volgende dag gingen we naar de Koala sanctuary, koala's knuffelen :D! We zijn daar met twee jongens uit Nieuw-Zeeland heen gegaan. Dat is trouwens ook wel een grappig verhaal. We wisten dat we met twee jongens op de kamer lagen, maar die hadden we de eerste dag eigenlijk helemaal niet gezien. De ontmoeting was dus pas toen we de volgende morgen wakker werden. Ik moet zeggen dat is best wel een raar idee! Maar het was hartstikke gezellig en we hebben een super dag gehad bij de Koala's. Nu denken jullie dat ik al die dieren die ik heb gezien alleen daar heb gezien, maar nee hoor. Ik heb Koala's, Possums, papegaaien, nog meer rare vogels en walabies allemaal gewoon in het wild gezien. Echt zo vet.
's Avonds zijn twee keer wezen eten bij een super leuk tentje, gerunt door locals. Ze wilden van alles van ons weten en vertelden ons weer van alles over Australie. Wewerden gebombadeert tot hun gasten en kregen echt van alles van ze echt heel lief. We hebben dan ook ons eerste nummer gescoord. Van hun zoon een 21 jarige jongen die ergens langs de kust woont, als we in de buurt waren moesten we gewoon maar bellen en dan regelde hij wel wat voor ons. We zullen zien!
Morgen gaan we dus naar the whitsundays en daar zal ik wel weer een heleboel over te vertellen hebben. Ik hou jullie op de hoogte!
xx Romy
Ps. Demi echt super goed! We gaan snel een keer bellen na zaterdag, want ik wil alles horen en Bente ik moet eerlijk zeggen ik weet het niet meer ze hebben het wel verteld maar ik heb het niet onthoude! Ze waren wel heel mooi.
Hé Romy!
Zozo, eerste reactie op je verhaal.. Ik ben snel!:P Haha...
Wat een leuke dingen maken jullie toch weer mee, heel vet om te lezen.. Jullie verhalen lezen en een reactie erop verzinnen neemt zo'n 23 uur per dag in beslag, maar dat geeft niet, ik maak hier wel ruimte voor, heb toch standaard vrijdag vrij, hahahaha:D Gaat nog steeds alles goed, of al heimwee naar het koude kikkerlandje?;) Missen jullie typische NL dingen niet? (Drop, speculaas, stroopwafels, hagelslag..) Of hebben jullie voorraadje mee, of geven jullie er niet zo veel om... Anders stuur ik wel wat op, haha!! Gelukkig dat Magnetic Island leuk(er) was.. Have fun on Airlie Beach and Whitsundays and let me know what you girls did!!:D Make photooooooooos and drop them on your site:) Mooie foto's weer, ik wil ook een slang, krokodil en koala zien! Haha
Be careful and love to you,
xxx
heej Room,
wat kun jij smeuiig schrijven zeg. Het is net alsof ik het zelf meemaak. Ik krijg in ieder geval een erg goed beeld van de fantastische dingen die jullie doen. Het klinkt allemaal super!!!!!!!!!!!! Ik zal je blijven volgen, kijk alweer uit naar je volgende verhaal.
Liefs en een knuffel,
Karin
Leuk verhaal meis, ik probeer skype te regelen en dan ga ik ook even met jou praten toch?! :D
xx
Oké, je begrijpt ik lees nu het verhaal eerst zelf nog even door, voordat ik op "opslaan''druk........
Wat een mooie verhalen en inderdaad prettig geschreven, je waant je er soms gewoon bij. Al hoewel ik dat bij het skydive dan toch gelukkig weer niet had. Aan de foto's te zien mengen jullie je goed onder de plaatselijke bevolking, knappe uitstraling.... Zelf afgelopen week weer veel over de mooie plaats Sidney gehoord. Mijn oom en tante zijn weer zes weken over vanuit Sidney en hebben ons weer even bijgepraat. Geloof me er valt nog genoeg te zien en te beleven.
Dikke kus van ons allen hier en groetjes aan je vrienden daar!
Weer een heel leuk verhaal en mooie foto''s vooral dat mW Wooie huis dier dat lekkere melk of iets dergelijks aan het drinken was of kreeg hij ook patatjes.maar jullie zien er erg blij uit op 1foto naar dan.In middels ook al weer een mooie boot reis gemaakt het kan niet op.En leuke mensen ontmoet gezellig.nou doei doei tot de volgende keer maar weer KN enXXXXXX
Er is iets fout gegaan die 2 keer w dat klopt natuurlijk niet maar dat snapt ons slangen meisje wel er staat wel vaker een foutje in.Nou slange meiden G&R ook voor Lieke
Hee Romy,
Wauw!, het klinkt allemaal zoo super, geweldig en leuk!
Ook al zijn sommige dingen iets minder:P
en die foto's zien er echt leuk uit!
Jullie genieten ervan zo te zien,
en jullie zien er allebei echt goed uit!
Veel plezier weer!
En ik wacht op jullie nieuwe verhalen!
Kus xxx
Hoi Romy IK was nog iets vergeten een leuk filmpje van het skydive jammer dat we de geluiden die je maakte niet echt konden horen ik stuur gauw weer een smsje en veel lol op de boerderij en een hele dikke knuffel terug doei doei xxxxxx