Wel en wee van een Make-up artiest
Lieve allemaal,
Zoals jullie allemaal weten, waren wij hard aan het werk. Helaas hebben wij vrijdag besloten om onslag te nemen. De omstandig heden waar we in moesten werken waren niet leuk meer. Er was zoveel druk en we werden gewoon onbeschoft behandeld. We gingen eigenlijk beide huilend naar ons werk en toen hadden we zoiets van dit is genoeg hier gaan we niet meer mee door. Dus we hebben de week afgemaakt en zondag hebben we ontslag genomen. Wel heel raar, want we hadden zoveel lol in het huis waar we woonden. De mensen waar we mee werkten waren super leuk. We zijn zaterdag nog een keer met zijn allen uit gegaan om het goed aftesluiten. Maar voorlopig zullen we ze niet meer zien. Daarbij komt dat we erop hadden gerekend dat we daar tot half januari zouden blijven. Nu moeten we weer op zoek naar een nieuw baantje dat is een beetje jammer. Het is niet anders in dit baantje hadden we echt geen lol meer en we zijn tenslotte maar 1 keer in Australie. Dat kunnen we dus maar beter goed doen.
We hebben wel een hele leuk tijd gehad, de afgelopen 4 weken. We hebben zoveel geleerd ons engels is mega verbeterd. En ook hebben we toch wel heel veel opgestoken van het verkopen. Het is moeilijk en niet altijd leuk om iemand iets te laten kopen. Maar het was best nuttig ik denk dat we hier best nog wel eens wat aan zullen hebben in de toekomst. We hebben ook zoveel geleerd over make-up. Echt iemand die thuis nog wat tips nodig heeft. Bel gerust even op, of wacht totdat we weer thuis zijn en dan laten we het jullie zelfs zien. Hoewel we er eigenlijk geen geld voor hadden, hebben we toch wel wat van de make-up meegenomen. De make-up die we verkochten was gewoon heel goed en het is een leuke herinnering, Het blijft een super ervaring ook al eindigde het niet zoals we gehoopt hadden. Mensen een make-over geven is zo leuk om te doen. Iedereen is zo blij en verrast als ze hun zelf zien na de make over.
We hebben zoveel leuke momenten in het huis gehad, dat ga ik wel echt missen. We wilde ook eigenlijk het huis niet uit, maar we hadden weinig keus we werden er gewoon uitgeschopt. We hebben nog wel een date met twee van de meiden op kerstdag. We gaan samen naar een festival op Bondi Beach. Dat is wel heel vet. Met nieuwjaarsdag komt Victoria ook gezellig met ons mee feesten in Sydney, Gelukkig zien we dus wel een aantal van de meiden terug. Ik ga ze allemaal ontzettend missen. We hebben voor een maand met ze samen gewoont en gewerkt. Op voor een nieuw avontuur maar weer.
Gister zijn we naar de Australia zoo geweest met een meisje dat we in Cairns hebben ontmoet, die zagen we eindelijk weer terug dus dat was super. Australia Zoo was top we hebben de hele familie Irwin gezien, ja op Steve zelf na natuurlijk.
Vandaag zijn we hard op zoek geweest naar een Wwoof adres en we hebben er 1 gevonden hoor voor volgende week maandag tot en met donderdag. Het is in ieder geval iets. We zullen zien hoe het ons verder zal vergaan. Ik hou jullie op de hoogte en nieuwe foto's komen snel.
Xx Romy
Hé Romy!!
Hmm, weer een beetje vrijheid lees ik zo:P Naja, is ook wel lekker, maar binnenkort weer woofen dus! Lekker werken voor onderdak!:D Veel plezier en succes, ik spreek je!
Nou Romy geef maar een paar goeie tips aan je Oma of wachten we tot je weer thuis bent en maken we dan een afspraak .Je broer is er op dit moment erg gezellig. Veel groetjes van ons en xxxxxxxxxx
Hoort er helaas ook bij: tegenslag. Maar..., wie weet voor leuke baan er nu weer voor je ligt te wachten. Ik weet zeker dat jullie je nog vreselijk gaan amuseren. Geniet in de tussentijd in ieder geval van het mooie weer daar. Hier is het niet zo veel. Koud, nat, brr. Marielle valt het tenminste goed tegen, dat grauwe en natte hier !
Succes met het werk zoeken. X, Hans
Tja, zo te lezen ben je echt op weg behoorlijk volwassen te worden........ontslag nemen komt in mijn loopbaan nog niet voor.......mocht ik nog plannen hebben kan ik dan ook hiervoor tips krijgen??? Wel een goede beslissing van jullie, werken is goed maar wel met plezier. Ik ben benieuwd naar de make-over die je voor mij in gedachten hebt als je terug bent.
Ik ben van de week een twee dagen voor mijn werk op pad geweest in Eindhoven met de tante van Lieke (Sandra Suiker) en hebben uiteraard over jullie dappere avontuur gesproken. Inmiddels wordt er hier hard gewerkt aan het maken van rijmen en het inpakken van de Sint cadeautjes. Ik bewaar wel een paar pepernoten en misschien een chocoladeletter (alhoewel.) Bjorn speelt morgen Zwarte Piet in het park Schouwburg bij het grote Sinterklaasfeest, ook weer erg leuk. We houden je op de hoogte.
Een dikke Sinterklaaskus van ons allen.