Romy als BACKPACKER

Working life

Lieve iedereen,

Jullie zijn vast benieuwd hoe het is afgelopen met ons sollicitatie gesprek. Nou die ging verschrikkelijk en we zijn daar dan ook niet aangenomen. Die zelfde dag kregen we een telefoontje van een ander bureau of we diezelfde dag nog langs konden komen. Nou deze sollicitatie ging een stuk beter. Of te wel we zijn aangenomen. Dus uiteindelijk was donderdag toch nog top. Het werd zelfs nog beter want we kregen bij onze job ook nog een appartement. Of eigenlijk een huis. Dus op het moment leven we met 5 andere in een super huis midden in Brisbane. Na het werk hebben we weer helemaal het gevoel dat we thuis komen dat is zo fijn.

Oh wat voor werk we hebben? Nou we zijn op het moment make-up artist. We staan midden in de winkelcentrums met al onze mineral make-up. Dan is het mensen aanhouden, ze mooi maken en de make-up verkopen. Het is super alleen wil het verkopen nog niet zo erg lukken, maar dat komt nog wel. Elke dag wordt het een beetje beter. Ik vind het werk gewoon super leuk dus ik maak me er eigenlijk ook niet zo druk om. Ons eerste loon hebben we in ieder geval goed besteed. Ik heb de meest geweldige laarzen gekocht, echt ze zijn te geweldig.

Het is echt weer heel fijn om te werken. Hoe raar dat ook klinkt, het is meer dat je weer een beetje ritme hebt. Het is ook gewoon zo gezellig in het huis. We hebben de grootste lol samen.

Oh we hebben ook nog halloween gevierd zoals jullie vast gezien hebben. Het was zo grappig. Alleen de voorpret al.

Xx Romy

Kirsten :)

Wat een leuk verhaal weer en leuk voor jullie dat jullie zijn aangenomen en het lijkt me nog niet verkeerd werk ook, dus dat is mooi meegenomen:) Lekker zoon huis midden in Brisbane, altijd fijn..:)
Ik ga zo lekker eten..:D Heb namelijk net zelf ook gewerkt, hele dag op zitten..
Dikke knuffel aan jullie beiden!!!

Simone

hallo Romy,
altijd al gedacht dat je als make-up artist aan de gang zou gaan. Soms komen talenten onverwachts tot ontwikkeling. Mag je zo nu en dan ook zelf wat make-up achterover slaan of verkoop je troep??
Hier is inderdaad de Sint alweer in het land en klettert de regen om onze oren. Vanavond is de prinsverkiezing, dus ben benieuwd welke knappe man uit Zwaag ze nu weer gekozen hebben met uiteraard bijpassende hofdames, je hoort het nog!
Ben uiteraard ook benieuwd naar de geweldige, te gekke laarzen, foto ervan maken misschien?
Fijn om te lezen dat jullie zo genieten van werk en huis, houden zo.
Ik ga de haard aansteken en een avond bankhangen.
Tot schrijfs!

mama

Ik weet alles al maar het hier lezen is nog steeds heel erg leuk. Nieuwe laarzen gekocht, wil ze eigenlijk passen, zoals we dat altijd doen moet nu nog eventjes wachten :-). Geduld he, zeggen ze dan.
Halloween hebben julie uitbundig gevierd zie ik, niet alleen mijn rimpels kan je verhelpen als ik geschminckt wil worden heb ik mijn eigen artiest in huis. ongekende talenten, schat.

Ik ga naar de regen staren en ga dromen van de australische zon. LY dikke kus

YD

Hadn't it been practical to buy those boots before you went horseriding on Susan River? But that is men thinking I assume. Anyhow they are nice. Perhaps you can use them to kick some customers into your beauty shop. Ok girl go kick some ......!
Big X YD

O&O

Hoi Romy
Super mooie laarsen hoor maar is het daar niet te warm voor? maar ze zijn echt super. Ook fijn dat jullie leuk werk hebben bof konten hoor. En lekkere taarten denk je een beetje aan de lijn. HIer gaat het z'n gangetje Zondag hebben we de visjes aan onze voeten laten knabbelen lekker hoor.En verder was het een verwen dagje.Nou dames geniet van jullie huisje en van al het andere.G&R xxxxxxxxDoei

oeno

heet hè

oeno

wat is het stil aan de overkant, wat is het stil aan de overkant, wat is het . . . . . . . . . :-))

knuffel

O&O

Fijn je stem even gehoort te hebben en veel succes verder en ga weer fijn leuke dingen doen.We horen het wel weer .Groetjes voor jullie alle twee en een dikke knuf xxxxxxxxxx
Oma en Opa

demi berends

weet je wat je in je schoen hep gekreegen? een sjookelaadenleter. hij is heel leker! demi xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

YD

Well done girls. Don't let some stupid Rusian rule your world. Back to the backpack adventure. You've been to the zoo, feeding some crocodile's must be a bit different than ducks. Here in Holland Klaas is still running around with his blackfriends. Saterday it's his birthday and than he leaves again and than it's almost christmas and 2010. Time is flying when you're having fun. So go have some moer fun and till me......? again.
Big kis YD